Fitness centre

El nostre Fitness Center és un gimnàs completíssim, equipat amb la tecnologia més avançada Technogym en aparells d'entrenament cardiovascular i de musculació. En ell vostè pot continuar amb la seva pràctica habitual d'exercicis o bé triar un programa d'entrenament personalitzat, que els nostres preparadors físics li faran a mida.

Pel fet de trobar-se a 1850 m. d'altitud, el nostre Fitness li ofereix totes les avantatges de poder realitzar un entrenament a una altitud moderada. Entre els 1500

i els 3000 m. es produeix un nivell d'estímul suficient i amb una repercussió limitada sobre el rendiment: això permet realitzar unes entrenaments especials i de qualitat.

El procés és senzill: s'entrena en altitud, en règim d'hipòxia, i augmenta el nombre de glòbuls rojos. Després, en davallar d'aquesta altura, el major nivell d'hematocrit acumulat a la sang proporciona més riquesa d'oxigen als músculs, els aporta més quantitat de combustible, de tal manera que tot i treballant més es cansen molt menys.