Fitness centre

El nostre Fitness Center és un gimnàs molt complet, equipat amb la tecnologia més avançada Technogym en aparells d'entrenament cardiovascular i de musculació. En ell, podrà continuar amb la seva pràctica d’exercici habitual o bé triar un programa d’entrenament totalment personalitzat pels nostres preparadors físics.

En trobar-se situat a 1850 m d'altura, el nostre centre de fitness li ofereix tots els avantatges de realitzar un entrenament a una certa altitud.

Entre els 1500i els 3000 m, es produeix un nivell d'estímul suficient i amb una quantitat de repercussió limitada sobre el rendiment que permet realitzar entrenaments d'alta qualitat.


El procés és senzill: s'entrena en altitud, en règim d'hipòxia, i s'augmenta el nombre de glòbuls rojos com a resultat. Després, en davallar d'aquesta altura, el nivell més gran d'hematòcrit acumulat a la sang proporciona més riquesa d'oxigen als músculs i els aporta més quantitat de combustible, de tal manera que tot i treballant més es cansen molt menys.