La resposta a les seves preguntes

La paraula Spa prové del llatí i és una abreviació dels termes Salute Per Aqua, és a dir la salut per mitjà de l’aigua. Així doncs un Spa, és un centre on s’assoleix salut mitjançant els beneficis de l’aigua a partir de les nostres instal·lacions.

A Sport Wellnes & Spa, basem els nostres serveis en els beneficis que ens proporcionen els minerals, l’aigua, les argiles i els olis essencials per assolir una sensació única de benestar, naturalment de la mà del nostre equip de professionals.
Al nostre Spa pot gaudir tant de diversos tipus de tractaments dissenyats per a la cura del benestar, la salut i la bellesa dels nostres clients, com d'un magnífic circuit d'hidroteràpia.
Els clients que s'allotgen a l'hotel Sport Hermitage tenen accés lliure al Spa. Els allotjats als hotels Sport o Sport Village poden tenir-hi accés amb unes condicions especials. A més tots els clients que s'allotgen a Sport Hotels Resort & Spa gaudeixen també d'uns preus especials pel que fa als tractaments.
Els clients externs poden gaudir també de tots els nostres serveis sota petició prèvia d’hora i pagant la tarifa corresponent.
Tothom, sempre que no pateixi algun dels següents impediments: malalties infeccioses de la pell, malalties cardiovasculars, infart agut de miocardi recent, hipertensió o hipotensió severes, febre o malestar general.
En cas d'embaràs, cal consultar-ho al metge.
No es permet el seu accés, ja que el nostre Spa és un centre de salut i benestar, orientat a la relaxació dels nostres clients. Per tant, no es permet l'accés al circuit termal i al gimnàs als menors de tretze anys, i els joves entre 13 i 18 anys només poden accedir-hi si van acompanyats d'un adult responsable.
Sí, però ho pot fer fàcilment, tant per telèfon, com visitant el nostre Spa i fent la reserva, i fins i tot a través de la nostra pàgina web.

Per accedir al nostre Fitness Centre, és necessari dur calçat esportiu i roba còmoda per la pràctica de l'esport. D'altra banda per accedir al nostre Spa, és necessari dur el calçat apropiat i el banyador. També li facilitem les tovalloles, i, en cas d'haver-se descuidat el banyador, li oferim la possibilitat d'adquirir-ne un a les nostres instal·lacions.

Als vestuaris del Spa, el femení o el masculí. No se n'estigui de consultar el personal de servei, si té algun dubte.
Sí, cal dutxar-se abans de començar el circuit i després d'utilitzar cada una de les instal·lacions termals.
Sí, recomanem afaitar-se unes quantes hores abans de rebre el tractament facial.
No és recomanable, perquè la pell necessita reposar després del tractament per tal de garantir-ne l'efecte positiu, i no és bo exposar la pell als efectes nocius dels raigs solars (inclosa la cabina de raigs UVA), el clor de la piscina i/o la sal del mar.
Li suggerim que arribi almenys 15 minuts abans de l'hora de la cita. Així tindrà temps de preparar-se per rebre el tractament i aquest es podrà acabar amb puntualitat, sense causar cap molèstia al següent client.
Recomanem que no es portin joies, perquè no són compatibles amb determinats serveis i tractaments amb algues. Suggerim també que s'eviti portar coses de valor, perquè el Spa no se'n pot fer càrrec.
No. Pel seu propi confort i benestar, però també perquè cal respectar els altres clients, que vénen a relaxar-se i descansar en un ambient silenciós i tranquil.
Esperem que això no passi; però en cas d'un imprevist, li preguem que respecti la política d'anul·lació del Spa, avisant almenys dues hores abans de l'hora de la cita. Les anul·lacions fetes amb menys de 24 hores d'antelació es pagaran íntegrament.
Consulti'ns, parli amb els nostres professionals. Ells l'ajudaran a personalitzar encara més el seu tractament i així s'assegurarà que gaudeix al màxim de la seva estada al nostre Spa.