Circuit d’aigües

Benvinguts a Sport Wellness Moutain Spa, on les instal·lacions més completes i sofisticades us conviden a tonificar i purificar el cos per dins i per fora. L'essència de les muntanyes, dels seus boscos i les seves aigües es concentra aquí, a 1850 metres d'altitud.

Al nostre circuit de purificació i tonificació podrà gaudir dels beneficis de l'aigua ja sigui en piscines d'hidromassatge a 32 °C i 34 °C, amb canons cervicals, raigs d'hidromassatge, seients d'aire i d'aigua, natació a contracorrent, llits d'aigua, piscina de contrast (12-14 °C), camí de còdols i vasos d'hidroteràpia a diferent temperatura, tant interiors com exteriors.

D’altra banda, per purificar el seu organisme, pot triar el bany turc, la sauna finlandesa, el sanarium, el caldarium, la cabina d'aromes, les dutxes de sensacions, les dutxes bitèrmiques, la font de gel i el tepidarium amb llits calefactats.

En tot moment el nostre equip de professionals l'orientarà i el guiarà, per tal de gaudir-ne plenament del nostre circuit d'aigües.