L'spa

Al cor dels Pirineus, en un paisatge incomparable en mig dels cims, a prop de llacs profunds i al costat del riu Valira hi neix una manera nova de viure la natura: Sport Wellness Mountain Spa: un espai únic per gaudir d'una experiència inoblidable, 5000 metres quadrats de tranquil·litat, un oasi de calma, sense sorolls i sense aglomeracions. Un racó d'encís a peu de pistes de Grandvalira, on totes les propietats de l'aigua, les muntanyes i els boscos que omplen de vida el Pirineu, us permetran d'estar en perfecta harmonia amb la natura. Un lloc on tot està pensat per gaudir d'una atmosfera de relaxació i benestar.

Aquest paradís de salut té com a essència l'entorn natural que l'envolta. L'essència de la muntanya, els seus boscos i minerals, les seves aigües cristal·lines es concentren en aquest espai, a 1850 metres d'altitud, i constitueixen com una font d'inspiració per dur a terme els millors tractaments i programes per a la bellesa, la salut i el benestar.

Les instal·lacions de Sport Wellness Mountain Spa són d'ús exclusiu per a majors de tretze anys. Sport Wellness Mountain Spa podrà sol·licitar la documentació corresponent en cas que el cregui convenient. Prereserva obligatòria.